Tothom coneix la Sagrada Família o l'arquitecte Gaudí, però molts desconeixen que a pocs quilòmetres de Barcelona hi ha una ciutat impregnada de modernisme. Així, doncs, aquí trobareu la ruta modernista de Terrassa.Confiteria Vídua Carné

L’any 1907 el terrassenc Lluís Albiñana i Domingo enderroca una casa de la seva propietat i encarrega a l’arquitecte i pintor egarenc Joaquím Vancells la construcció d’una nova casa. L’edifici, situat al centre estratègic comercial molt a prop del Mercat de la Independència, esdevé aviat un símbol del modernisme de Terrassa. En un principi, els baixos de la edificació es van destinar a una confiteria mentre que el pis superior va ser emprat per a la habilitació d’un habitatge.

Vancells va dissenyar tant la façana com els acabats de l’interior de l’edifici. La façana respon a un modernisme colorista, que recorda a les obres de l’arquitecte Puig i Cadafalch. Sobre el mur estucat blanc destaquen les inclusions de mosaics i els esgrafiats, el sòcol de ceràmica vidrada (en la qual predomina el color verd, groc i vermell), la cornisa esglaonada rematada per un senzill rellotge de sol vorejat de trencadís ceràmic d’or, les garlandes florals i la data de construcció de l’edifici, el trencadís ceràmic sobre l’arc de la porta d’accés a l’edifici i els esplèndids treballs de forja del balcó del primer pis. L’interior de l’establiment està decorat amb pintures murals paisatgístiques del propi Joaquím Vancells. A l’interior, destaca el mobiliari d’època, els treballs de serralleria, la ceràmica vidrada i elements forjats.

Més tard, l’any 1934, el farmacèutic Antoni Albiñana i Carné va instal·lar una farmàcia, que encara avui en dia es manté. Des de llavors es coneix com Farmàcia Albiñana.